hír

„Vigyázz magadra, hogy el ne felejtkezzél az Úrról, a te Istenedről, meg nem tartván az ő parancsolatait, végzéseit, rendeléseit, a melyeket én parancsolok néked e mai napon;”
5Móz 8,11
 
FacebookGoogle bookmarkTwitter
Tartalomjegyzék
Furcsa szerzetek!
Jézus és a hívő
Isten és a keresztény
Értékrend
Tanítás
Nevelés
Tökéletes
Kérés
Minden oldal

„De te maradj meg abban, amit tanultál, és amiről megbizonyosodtál, tudván, kiktől tanultad,
Mivel gyermekségedtől ismered a szent írásokat, amelyek bölccsé tehetnek téged az üdvösségre a Krisztus Jézusba vetett hit által.
A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre;
Hogy tökéletes legyen az Isten embere, minden jó cselekedetre felkészített.”   2Tim. 3,14-17

Mit sugall a világ: szép vagy, jó vagy, okos vagy! Törődj magaddal! Te mindent megérdemelsz! Kényeztesd magad! Valósítsd meg önmagad! Cseréld le a TV-d, cseréld le az autód, cseréld le a feleséged, cseréld le a férjed. Te jobbat érdemelsz!

Én – Én – Én  !!!!!!      ”Én- tudatúvá” vált a világ!

Végignézhetjük a sekélyesség, az olcsó „celebelvűség”, megasztárság, elvtelenség, erkölcstelenség terjedését, és a többi dolgot, ami ennek a következményeként ért utol minket.

Az utóbbi években olyan újságokat, magazinokat vehetnek meg kisgyerekek, amelyeket régebb még illegálisan árultak. Már akkor is aggódnia kell egy anyának, amikor elindítja a gyerekét az iskolába, mert nem tudhatja, hogy milyen veszély leselkedik arra a gyerekre egy-egy osztálytársa által.

Saját szemünkkel láthatjuk, hogy milyen rohamosan megy tönkre országunk, társadalmunk, erkölcsünk, kapcsolataink.

Istenem segíts! Ha az Úr nem segít, akkor saját magát fogja elpusztítani ez a világ, egyre mélyebbre süllyed, bele fullad saját romlottságába.



 
 
 
 
 

Ma 2024. április 19, péntek, Emma napja van.