hír

 "Ezek szekerekben, amazok lovakban bíznak; mi pedig az Úrnak, a mi Istenünknek nevéről emlékezünk meg. Azok meghanyatlanak és elesnek; mi pedig felkelünk és megállunk."  Zsoltárok 20:8-9
 
FacebookGoogle bookmarkTwitter

sziv-tab-13Mi jut először eszünkbe a szivárványról? Talán a sokszínűség, változatosság, a nyugalom egy vihar után.

Nálunk, Rákospalotán, egy gyermektábor hordozza e nevet, amely már évek óta nyaranta kerül megrendezésre.

Ebben az öt napban kínálunk Isten igéje mellett kikapcsolódást, programokkal és játékokkal teli örömet a környék gyermekei számára.Most nyáron kb.30 gyermek vett részt napközis táborunkon az óvodástól, az általános iskola felső tagozatos korosztályáig. Két korosztályra bontva, gyülekezetünk tagjai és lelkipásztorunk, Nagy Sándor tartalmas tanításokat adtak számukra. Eszter könyvével és Eszter példájával foglalkoztunk a héten délelőttönként, amely izgalmas, és a mai, akciófilmeket néző, nem hívő háttérből származó gyerekek számára is érdekfeszítő volt. Az igei üzeneten kívül játszótér, kirándulás a szentendrei skanzenbe, sportfoglalkozások és csapatjátékok, kézműves foglalkozások, bábozás, királyi lakoma és vásár - a szülőknek tartott bemutatón belül - mind megtalálhatóak voltak a hét programjai között.

 

 

Kicsit fáradtan, de Isten iránti hálával tekinthetünk vissza a napközis táborra, amely idén is annyi örömöt és igei üzenetet adott nem csak a gyermekek, de a mi számunkra is.

P1130627b

További képek ITT

 
 
 
 
 

Ma 2024. április 25, csütörtök, Márk napja van.