hír


„Ímé eljő a felhőkkel; és minden szem meglátja őt, még a kik őt által szegezték is; és siratja őt e földnek minden nemzetsége. Úgy van. Ámen”
                                                   Jelenések könyve 1,7
 
 
FacebookGoogle bookmarkTwitter

Nyugd01

 

Hálaadó Istentiszteletet tartottunk 2014. október 21.-én gyülekezetünkben, amelyen megköszöntük Istennek idősebb testvéreinket, akik gyülekezetünkben élnek. Ilyenkor különösképpen azon gondolkozik el az ember, hogy milyen nagyon csoda és kiváltság a gyülekezetünket annyiféle háttérből jövő és korosztályhoz tartozó testvérek alkotják.

Annyi élettörténet támasztja alá, hogy érdemes Krisztust követni egy életen át, ahányan vagyunk. Ezért jó volt hallgatni a bizonyságtételeket, amikor idősebb testvérek, testvérnők álltak fel és osztottak meg velünk eseményeket, gondolatokat, amelyek életük egy-egy fontos döntését meghatározták.

Különös kiváltság, hogy Isten igéje mellett mások életéből is tanulhatunk, erőt meríthetünk! Ilyenkor jövünk rá, hogy a harcokat, amikben küzdünk már mások is megélték és lehetséges azokban győzelmet aratni Krisztussal, még a kilátástalannak tűnő helyzetekben is.

Öröm volt látni a sok mosolygó, kedves arcot, idősebb testvérink tekintetét, amikor hálánk jeléül mindegyikük egy–egy kis ajándékot kapott gyülekezetünktől.

Öröm és hála- e két érzés maradt meg bennem is, és az a remény, hogy talán majd egyszer az én életem is ugyanolyan fáklya lehet mások számára, mint az övék az én számomra.

 
 
 
 
 

Ma 2024. április 19, péntek, Emma napja van.